Λέων Δεπόλας Χρηματιστηριακή Α.Ε.
Ιστορικό προφίλ Εκτύπωση E-mail

H ΛΕΩΝ ΔΕΠΟΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ αποτελεί τη μετεξέλιξη του χρηματιστηριακού γραφείου του κ. Λέοντος Δεπόλα το οποίο ξεκίνησε τη δραστηριοποίηση του στην Ελληνική Κεφαλαιαγορά το 1985.

Ο κ. Λέων Δεπόλας διετέλεσε Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Εταιρίας από 4 Φεβρουαρίου 1991 έως 29 Μαίου 2015. Έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών επί σειρά ετών καθώς και Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΣΜΕΧΑ, εξελέγη μέλος  ΔΣ του ΣΜΕΧΑ από τη σύσταση του έως το 1996 και μέσω της συμμετοχής του σε Επιτροπές Εμπειρογνωμόνων καθ’όλη την περίοδο της τελευταίας 20ετίας συνέβαλε στον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών και της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς γενικότερα.

Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Εταιρίας από 29 Μαίου 2015 είναι ο κ. Πάυλος Δεπόλας ο οποίος έχει διατελέσει Διευθυντής Χρηματιστηρικών Συναλλαγών και αντιπρόεδρος της εταιρίας.

H εταιρία λειτουργεί με τη μορφή Ανώνυμης Χρηματιστηριακής Εταιρίας από το 1991 και δραστηριοποιείται στο χώρο των χρηματιστηριακών συναλλαγών με κύριο αντικείμενο τη διεκπεραίωση συναλλαγών επί κινητών αξιών,παραγώγων και ομολόγων στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και τη διαχείριση χαρτοφυλακίων.

 

 
Όροι χρήσης | Αποποίηση ευθύνης | Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Πολιτική Χρήσης Cookies
Αρχική σελίδα | Η εταιρεία | Online Υπηρεσίες | Πρωινό Δελτίο | Συχνές ερωτήσεις
COPYRIGHT © 2013 ΛΕΩΝ ΔΕΠΟΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. ALL RIGHTS RESERVED
Εποπτευόμενη από την Ε.Κ ( Αρ.Αδείας 65/1991)
ΑΡ. Γ.Ε.Μ.Η. 976701000 (Τηρούμενο στο ΥΠ.ΑΝ.)
POWERED BY INFINITY
Τα δεδομένα Χ.Α (Πηγή : Inforex S.A) καθώς και τα δεδομένα Ξένων Αγορών στο site παρέχονται με 15λεπτη καθυστέρηση.