Λέων Δεπόλας Χρηματιστηριακή Α.Ε.
Είσαστε εδώ :: Αρχική σελίδα
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΗΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ "ΑΘΗΝΑΙΚΗ Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ. " Εκτύπωση E-mail

Αγαπητέ/ή
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και όλου του Στελεχιακού Δυναμικού της εταιρείας μας, σας καλωσορίζω θερμά στη ΛΕΩΝ ΔΕΠΟΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ.
Είμαστε υπερήφανοι που υποδεχόμαστε τους πελάτες μιας διακεκριμένης εταιρείας με πολυετή παρουσία όπως η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ η οποία συγχωνεύθηκε με την Εταιρεία μας.
Με 30ετή παρουσία στην ελληνική κεφαλαιαγορά και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους επενδυτές διασφαλίζουμε την απρόσκοπτη παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και προϊόντων σε όλους τους πελάτες της ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ.


ΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΣΕΧΕΔΙΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΛΕΩΝ ΔΕΠΟΛΑΣ Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ. ΜΕ ΑΘΗΝΑΙΚΗ Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ.


Ο επενδυτικός (χρηματιστηριακός) σας λογαριασμός καθώς και όλες οι σχετικές με αυτόν συμβάσεις και τα προσωπικά δεδομένα σας που τηρεί η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ θα μεταβιβαστούν στη ΛΕΩΝ ΔΕΠΟΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ.


Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι χωρίς να απαιτηθεί οποιαδήποτε ενέργεια εκ μέρους σας :
Α) Η υφιστάμενη σύμβαση / συμβάσεις σας με την ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ παραμένουν σε ισχύ με τους ίδιους ακριβώς όρους.
Β) Ο υφιστάμενος χρηματιστηριακός κωδικός σας με τον οποίο πραγματοποιούσατε συναλλαγές μέσω της ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ, μεταφέρεται στη ΛΕΩΝ ΔΕΠΟΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ με διαφορετική ωστόσο αρίθμηση. Ο νέος σας κωδικός θα φέρει την υφιστάμενη αρίθμηση προσαυξημένη κατά 100.000. Για παράδειγμα ο κωδικός 3850 θα είναι στο εξής ο 103850.
Γ) Η υφιστάμενη μερίδα και λογαριασμός σας στο Σύστημα Άυλων Τίτλων του Χρηματιστηρίου Αθηνών παραμένουν ως έχουν , με χειριστή πλέον τη ΛΕΩΝ ΔΕΠΟΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ αντί της ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ.
Δ) Οι κινητές αξίες (μετοχές/ομόλογα/παραστατικοί τίτλοι/ δικαιώματα) που έχετε στην κατοχή σας με θεματοφύλακα την ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ μεταφέρονται αυτόματα στη ΛΕΩΝ ΔΕΠΟΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ.
Ε) Τα τρέχοντα χρηματικά σας υπόλοιπα μεταφέρονται αυτόματα στο νέο χρηματιστηριακό λογαριασμό σας που θα τηρείται στην εταιρεία μας.
ΣΤ) Περαιτέρω χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με την εταιρεία μας και τις παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνονται στο συνημμένο πληροφοριακό έντυπο.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη σας προσδοκώντας σε μια μακρόχρονη και αμοιβαίως επωφελή συνεργασία.

 

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου
Παύλος Δεπόλας

xp ep

 

Στο πλαίσιο εφαρμογής της υφιστάμενης τιμολογιακής πολιτικής της εταιρείας μας μετά την απορρόφηση της ΑΘΗΝΑΙΚΗ Α.Χ.Ε.Π.Ε.Υ., σας ενημερώνουμε ότι η ελάχιστη προμήθεια ανά πινακίδιο για χρηματιστηριακές συναλλαγές στο Χ.Α. ανέρχεται σε 5,87€.

 

 
Όροι χρήσης | Αποποίηση ευθύνης | Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Πολιτική Χρήσης Cookies
Αρχική σελίδα | Η εταιρεία | Online Υπηρεσίες | Πρωινό Δελτίο | Συχνές ερωτήσεις
COPYRIGHT © 2013 ΛΕΩΝ ΔΕΠΟΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. ALL RIGHTS RESERVED
Εποπτευόμενη από την Ε.Κ ( Αρ.Αδείας 65/1991)
ΑΡ. Γ.Ε.Μ.Η. 976701000 (Τηρούμενο στο ΥΠ.ΑΝ.)
POWERED BY INFINITY
Τα δεδομένα Χ.Α (Πηγή : Inforex S.A) καθώς και τα δεδομένα Ξένων Αγορών στο site παρέχονται με 15λεπτη καθυστέρηση.