ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ

Παπουτσάνης: Ετήσια Ενημέρωση
Θεσμικών Επενδυτών

 

 

Παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες και τα βασικά οικονομικά μεγέθη της Παπουτσάνης

 

Η Παπουτσάνης ΑΒΕΕ πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 27 Ιουνίου, ενημέρωση των θεσμικών επενδυτών, όπου αναλύθηκαν οι δραστηριότητες, τα βασικά οικονομικά μεγέθη και η στρατηγική της εταιρίας. Η παρουσίαση διεξήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Έμφαση δόθηκε στη συνεχή ανάπτυξη της εταιρίας, μεταξύ 2012-2017, μέσω της επένδυσης στην εξωστρέφεια, στη διαρκή εμβάθυνση της παρουσίας της στο εξωτερικό αλλά και στην ενδυνάμωση της παρουσίας της στην ελληνική  αγορά. Η Παπουτσάνης πραγματοποιεί σήμερα εξαγωγές σε 25 χώρες παγκοσμίως, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό άνω του 40% των συνολικών πωλήσεων.

Όπως αναφέρθηκε κατά την παρουσίαση, η εταιρία πέτυχε αύξηση πωλήσεων 10% κατά μέσο όρο τα τελευταία 8 έτη, ενώ οι πωλήσεις σημείωσαν αύξηση 26% το α' τρίμηνο του 2018.

Ταυτόχρονα, παρουσιάστηκε η γενική στρατηγική καθώς και οι επιμέρους στόχοι των τεσσάρων επιχειρηματικών τομέων της εταιρείας για τα επόμενα έτη.

 Η παρουσίαση έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρίας, www.papoutsanis.gr, απ' όπου το επενδυτικό κοινό μπορεί να λάβει λεπτομερή ενημέρωση.